POZIV na besplatnu informativnu radionicu „Poslovno planiranje“

Kategorija: Edukacije
Edukacije

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira besplatnu informativnu radionicu s ciljem da polaznici steknu znanja o važnosti izrade poslovnog plana. Sudionicima će se pojasniti proces poslovnog planiranja te sadržaj i struktura poslovnog plana.

Predavač Vladimir Marić sa sobom donosi 12 godina iskustva u upravljanju prodajom, logistikom i marketingom za Procter & Gamble, proizvođača brendova poput Ariela, Pampersa i Gillettea gdje je radio s 23 brenda iz 16 kategorija i ukupnim godišnjim prometom od 55 milijuna EUR.

U svojoj karijeri radio je s nekoliko tvrtki na razvoju strategije za pristup lokalnom i širenju na inozemna tržišta.

Trenutno je zaposlen u ACT Grupi gdje intenzivno radi s društvenim poduzetnicima na razvoju njihovih prodajnih i drugih poslovnih procesa.

Radionica će se održati u utorak, 20. srpnja s početkom u 11:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

Za potrebe sudjelovanja ljubazno Vas molimo da potvrdite svoj dolazak na e-mail adresu ivana.stulina@inovacija-zadar.hr.

PROGRAM

10.50

Registracija sudionika

11.00

Pozdravni govor

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija

 

11.05

Informativna radionica „Poslovno planiranje“

13.00

Pitanja i odgovori

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.