POZIV na završnu konferenciju projekta i seminar za poduzetnike pod nazivom „EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021.-2027.“

Kategorija: Edukacije
Edukacije

 Ustanova INOVAcija u suradnji s Općinom Poličnik, tvrtkom Mazars i HGK – Županijske komore Zadar organizira završnu konferenciju projekta i seminar za poduzetnike pod nazivom „EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021.-2027.“ s ciljem prezentacije najnovijih informacija o programskom razdoblju 2021. – 2027., i predstavljanja nadolazećih mogućnosti financiranja za poduzetnike.

Prikazat će se primjeri prošlih natječaja i uspješnih projekata te dati savjeti za planiranje, pripremu i prijavu projekata.
Konferencija i seminar će se održati u utorak, 12. listopada s početkom u 12:00 sati u Centru za razvoj i edukaciju na adresi Grabi 26 u Poličniku.

Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak na e-mail ivana.stulina@inovacija-zadar.hr do ponedjeljka, 11. listopada u 16:00 sati.

PROGRAM

11.45

Registracija sudionika

12.00

Pozdravni govor

 12.05

EU fondovi i prilike u novom programskom razdoblju 2021. - 2027.

Okvir za upravljanje i dodjelu EU fondova u Hrvatskoj

Informacije o novom programskom razdoblju 2021. – 2027.

Pregled nadolazećih mogućnosti financiranja iz EU fondova

Primjeri prošlih natječaja i uspješnih projekata

   14.30

Pitanja i odgovori

 

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.