POZIV na besplatno događanje Meet-up cafe na temu „Važnost poslovne komunikacije putem društvenih mreža“

Kategorija: Edukacije
Edukacije

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira besplatno događanje Meet-up cafe s ciljem upoznavanja sudionika o korištenju društvenih mreža za promociju različitog sadržaja, prodaju, prikupljanje pratitelja, izgradnju svijesti o vlastitom brandu, te ostvarivanje dugoročnih i kratkoročnih ciljeva.

Naučit ćemo kako odabrati najbolje društvene mreže za svoj brand, organizaciju ili proizvod, povezati društvene mreže s ostalim online i offline kanalima za komunikaciju, kreirati strategiju nastupa na društvenim mrežama kojom se efikasno dolazi do ciljane skupine i zadržava je. Kroz praktične primjere i prezentacije kampanja, objasnit će se put od kreiranja strategije do ostvarivanja ciljeva kao i savjeti i trikovi za što efikasnije korištenje društvenih mreža u marketinške svrhe.

Predavačica Selma Čmelik, diplomirani je turistički komunikolog, specijalist za digitalne komunikacije i NLP master practitioner.

Vlasnica je digitalne marketinške agencije Zona Plus iz Zadra koja djeluje već 5 godina. Selma radi s mikro i malim poduzetnicima koji imaju potrebu svoje proizvode i usluge promovirati u online okruženju.

S njima radi na razvijanju strategija online nastupa, oglašavanju i upravljanju društvenih mreža. Dodatno provodi edukacije malih timova u tvrtkama koje imaju zahtjeve za specifičnim znanjima u području digitalnog marketinga.

Također organizira i provodi offline i online praktične radionice digitalnog marketinga za male poduzetnike.

Događanje će se održati u srijedu 14. srpnja s početkom u 10:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

PROGRAM

09.50

Registracija sudionika

10.00

Pozdravni govor

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija

 

10.05

- Meet-up cafe „Važnost poslovne komunikacije putem društvenih mreža“  

12.00

Pitanja i odgovori

 

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.