POZIV na besplatnu informativnu radionicu „Osnove marketinga za MSP-ove“

Kategorija: Edukacije
Edukacije

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira besplatnu informativnu radionicu s ciljem da polaznici steknu znanja o važnosti marketinga za male poduzetnike, istraživanju tržišta, elementima strateškog i taktičkog marketinga.

Sudionici će steći znanja o „gerilskom“ marketingu i njegovim prednostima za mala i srednja poduzeća te će biti upoznati sa konceptom upravljanja odnosa sa kupcima (CRM) i kako ga primijeniti u svakodnevnom poslovanju.

Predavačica Selma Čmelik, diplomirani je turistički komunikolog, specijalist za digitalne komunikacije i NLP master practitioner.

Vlasnica je digitalne marketinške agencije Zona Plus iz Zadra koja djeluje već 5 godina. Selma radi s mikro i malim poduzetnicima koji imaju potrebu svoje proizvode i usluge promovirati u online okruženju.

S njima radi na razvijanju strategija online nastupa, oglašavanju i upravljanju društvenih mreža. Dodatno provodi edukacije malih timova u tvrtkama koje imaju zahtjeve za specifičnim znanjima u području digitalnog marketinga.

Također organizira i provodi offline i online praktične radionice digitalnog marketinga za male poduzetnike.

Radionica će se održati u srijedu, 14. srpnja s početkom u 13:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

PROGRAM

12.50

Registracija sudionika

13.00

Pozdravni govor

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija

 

13.05

Informativna radionica „Osnove marketinga za MSP-ove“

15.00

Pitanja i odgovori

 

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.