POZIV na besplatnu informativnu radionicu „Kako uspješno prodavati“

Kategorija: Edukacije
Edukacije

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira besplatnu informativnu radionicu naziva „Kako uspješno prodavati“.

Sudionici će steći znanja o prodaji, najvažnijim osobinama uspješnog prodavača i upoznati se s najvažnijim koracima prodajnog procesa. Razgovarat ćemo o vrstama prodaje, prodajnom sastanku, metodama prodaje, tehnikama zaključivanja prodaje te o važnosti post-prodajnih aktivnosti.

Predavač Vladimir Marić sa sobom donosi 12 godina iskustva u upravljanju prodajom, logistikom i marketingom za Procter & Gamble, proizvođača brendova poput Ariela, Pampersa i Gillettea gdje je radio s 23 brenda iz 16 kategorija i ukupnim godišnjim prometom od 55 milijuna EUR.

U svojoj karijeri radio je s nekoliko tvrtki na razvoju strategije za pristup lokalnom i širenju na inozemna tržišta.

Trenutno je zaposlen u ACT Grupi gdje intenzivno radi s društvenim poduzetnicima na razvoju njihovih prodajnih i drugih poslovnih procesa.

Radionica će se održati u utorak, 20. srpnja s početkom u 13:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

Za potrebe sudjelovanja ljubazno Vas molimo da potvrdite svoj dolazak na e-mail adresu ivana.stulina@inovacija-zadar.hr.

PROGRAM

12.50

Registracija sudionika

13.00

Pozdravni govor

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija

 

13.05

Informativna radionica „Kako uspješno prodavati“

15.00

Pitanja i odgovori

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.