Zašto unajmiti Co-working prostor?

19. Lipanj. 2020.
Kategorija: Savjeti
Savjeti

Co-working postaje sve popularniji među mladim poduzetnicima, što ne čudi s obzirom na prednosti u usporedbi s zakupom uredskog prostora. Troškovi osnivanja ili opremanja ureda zaista su minimalni. Takvi prostori nude funkcionalnost i fleksibilnost koju nećete vidjeti u uobičajenom uredu.

Istaknuti ćemo one najvažnije:

 • Manji troškovi održavanja
  Prednosti poslovanja s centralnim sjedištem su između ostalog mnogo povoljnije režije od onih u  tradicionalnom komercijalnom uredu. Ako vam je potreban ured ili zapovjedni centar, ali nemate novca ili energije da potrošite na sve administrativne dužnosti koje dolaze s vođenjem ureda, coworking ili najam ureda je idealno rješenje.
  Korištenjem zajedničkog prostora možete voditi posao bez potrebe za izdvajanjem sredstava za najam, osiguranje, uredsku opremu, namještaj i razne druge troškove koji dolaze s pokretanjem posla.
 • Lokacija, lokacija lokacija
  Iznajmljivanjem vlastitog privatnog ureda može vas natjerati da žrtvujete kvalitetu lokacije radi povoljnije mjesečne najamnine i komunalnih troškova. Poduzetnički inkubatori, centri i hub-ovi najčešće su na odličnim lokacijama na kojima vas vaši klijenti mogu jednostavno naći i u kojima ćete uvijek biti u središtu svih događanja.
 • Dodatne radne aktivnosti unutar Centra sa paketom usluga po posebnim cijenama
  Edukativne radionice, usluge printanja, skeniranja, koristenja soba za sastanke, sudjelovanje na dogadajima
  u organizaciji određenog prostora u kojem se ured ili stol iznajmljuje samo su neke od aktivnosti koje stoje na raspolaganju korisnicima. 
 • Umrežavanje
  Poticanje i razvoj poduzetnickih ideja u ovakvim je prostorima mnogo veća. Raditi okruženi poduzetnicima, profesionalcima znači da ste okruženi sa potencijalnim klijentima, partnerima i mentorima. U takvom je prostoru lakše i brže naći pomoć za konkretne probleme s kojima se možete susresti u vlastitom poslovanju. Suradnja s ostalim korisnicima prostora može za vas značiti profesionalni, ali i osobni napredak.