RADIONICA ZA PISANJE PLAVIH POSLOVNIH PLANOVA U ŽK ZADAR EUROPSKOG PROJEKTA MISTRAL

9. Srpanj. 2020.
Kategorija: Novosti
Novosti

U ŽK Zadar će se od 13. do 16. srpnja, svakim danom od 9 do 15 sati održavati radionica za pisanje plavih poslovnih planova, namijenjena malim i srednjim te startup poduzećima, freelance poduzetnicima, obrtima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i znanstvenim ustanovama iz tzv. plavog gospodarstva Hrvatske. Područja interesa radionice su plava energija, ribarstvo i akvakultura, pomorski nadzor, plave biotehnologije te obalni i pomorski turizam. Na seminar se prijavilo dvadesetak sudionika, od kojih će ga dio pratiti online.

Radionica se odvija u sklopu projekta Europske unije Mistral, koji sufinancira Europski fond za regionalni razvoj u programu Interreg Mediteran, a Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Zadar u njemu je jedan od projektnih partnera, uz još njih četrnaest iz Italije, Grčke, Albanije, Španjolske, Francuske, Portugala i Cipra.

Događaj pruža sudionicima mogućnost da svoju poslovnu ideju, uz pomoć stručnih predavača, pretoče u poslovni plan i ostvare kontakte s velikim tvrtkama i potencijalnim poslovnim partnerima.

Najuspješnijeg sudionika zadarske radionice očekuje odlazak na međunarodni finale u Toulonu u Francuskoj u listopadu ove godine o trošku Hrvatske gospodarske komore i mogućnost osvajanja novčane nagrade.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti klikom na poveznicu https://www.hgk.hr/poziv-na-natjecanje-plavih-poslovnih-planova-u-sklopu-eu-projekta-najava.