Informativna radionica "Predstavljanje HAMAG BICRO ESIF i nacionalnih programa"

8. Travanj. 2021.
Kategorija: Novosti
Novosti

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG BICRO), organiziraju online informativnu radionicu s ciljem upoznavanja MSP-ova s mogućnostima korištenja ESIF i nacionalnih programa preko HAMAG BICRO-a za potrebe gospodarstva te poticanja poduzetničke aktivnosti.

Radionicu će održati Iva Debanić, ravnateljica sektora za financijske instrumente.

HAMAG BICRO poduzetnicima pruža podršku kroz sve razvojne faze njihovog poslovanja – od istraživanja i razvoja ideje pa sve do komercijalizacije i plasmana na tržište. Potiču osnivanje i razvoj subjekata malog gospodarstva, ulaganje u malo gospodarstvo, financiranje poslovanja i razvoj subjekata malog gospodarstva kreditiranjem i davanjem jamstva, kao i davanjem potpora za istraživanje, razvoj i primjenu suvremenih tehnologija. HAMAG BICRO pruža financijsku potporu inovativnim i tehnološki usmjerenim tvrtkama u Hrvatskoj.

Informativna radionica „Predstavljanje HAMAG BICRO ESIF i nacionalnih programa“ će se održati u utorak, 13. travnja 2021. godine, s početkom u 10.30 sati korištenjem on-line platforme Google Meet.

Službeni poziv na radionicu s programom događanja te osnovnim informacijama možete preuzeti u prilogu.

Za potrebe sudjelovanja ljubazno Vas molimo da do ponedjeljka u 16:00 sati, 12. travnja 2021. godine dostavite naziv i OIB svog poslovnog subjekta te e-mail adresu kojom ćete pristupati u aplikaciju Google Meet, a kako bismo Vam mogli uputiti poveznicu putem koje ćete se spojiti na on-line radionicu. Molim da tražene podatke dostavite na e-mail: ivana.stulina@inovacija-zadar.hr

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.